WAUW – styrk din position

Vi er et reklamebureau uden de store forkromede facader, vi vil derimod gerne hjælpe din virksomhed videre i kampen om kundernes opmærksomhed. Vores fornemste opgave er at hjælpe din virksomhed videre i junglen af markedsføringstiltag så det kan ses på bundlinjen. Der er ingen fordyrende mellemled, du får et fast tilbud på opgaven og så er vi klar til at gå i gang. Ellers er timeprisen kr. 400,-

Har jeres virksomhed i forvejen en rød tråd følger vi selvfølgelig den og ellers kommer vi gerne med et oplæg på hvordan det kunne se ud. Det er alt afgørende for at blive genkendt i reklamejunglen at materialet har et ens udtryk og skiller jer ud fra mængden, så kunden ikke er i tvivl når vedkommende ser eller modtager jeres materiale.

 

Skiller du dig ud fra mængden?

De elektroniske medier er effektive på rigtig mange felter og har allerede vundet indpas som effektiv markedsføringsmiddel. Facebook har omkring 3 mill. brugere bare i Danmark.
Dét kombineret med den traditionelle markedsføring som udstråler ro og troværdighed.

Vi hjælper, i tæt samarbejde med jer, med alt fra layout, grafisk udformning og kontakten til trykkeriet, hvis I ønsker det.

Er du i tvivl om, hvordan dit budskab trænger igennem, er Haderslev Reklamebureau altid parat med viden og hjælp.